Planera för bröllop i trädgården

Ska du och din partner gifta er? Om ni inte har planerat plats för ert bröllop än kommer ett hett tips till er. Ha ert bröllop i er eller er väns trädgård! Det är hemtrevligt, enkelt att göra festfint och billigt. Kolla in saker som kan behövas innan ett bröllop.

Fixa festkänslan

Tänk blommor, tänk högtidligt, tänk romantik! Det är ledorden när du ska ordna den speciella känslan i trädgården för vigsel och bröllopsfest. Mycket går att göra med blommor, exempelvis dekorera borden, göra en blomsterbåge, ha blomblad i girlanger eller dekorera servettringarna med blommor. Bestäm er för vilka färger ni vill använda och välj dukar och stolar i dessa färger, matcha även blommorna i den färgen.

Litet eller stort

Hur gästlistan ska se ut beror på tre saker: storleken på umgänge och familj, plats och plånbok. Välj bort de ni inte vill bjuda och välj inte någon ni inte tycker om bara för de tillhör familjen. Bröllopet är eran egen dag och då bestämmer ni! Placera gästerna runt bordet med folk ni tror de kommer gilla. Det bidrar till bra stämning för alla. Glöm inte planera utefter era ekonomiska förutsättningar. Det är kul att starta äktenskapet utan för stora skulder.