Ordna med studentfesten i er trädgård - beställ studentskyltar med mera

Sommaren börjar mer och mer göra sig påmind tack vare de varmare dagarna som vi börjar få. Och den stundande sommaren innebär för många skoltrötta ungdomar den efterlängtade studenten.

Dagen då man äntligen får fira tillsammans med sina klasskompisar på studentflaket medan ni åker runt genom stan. Då det är mycket planering som ska göras inför den dagen kan man behöva lite hjälp. Hos Rosettbutiken kan du få till den perfekta studentfesten hemma i din trädgård.

Transformera din trädgård

Studentflaket till all ära. Men studentfesten är ett ypperligt tillfälle att även få fira med släkt och övriga vänner samtidigt som du stolt får reflektera över dina skolbedrifter. Hemma i din egna mysiga trädgård kan du pynta som du vill med banderoller och självklart den klassiska studentskylten. Det finns inga gränser förutom din egna fantasi.

En dag att minnas på hemmafronten

Studenten är en dag vi vill och kommer att minnas för resten av livet. Så därför vill vi såklart få ut det mesta av den. Att därför kunna spara pengar på dyra lokaler och istället ha det i trädgården är således en perfekt idé för denna milstolpe. Så skynda att införskaffa ballonger, rosetter och övriga studentprylar och transformera din trädgård till den ultimata festbasaren.