Mysig dekorationsbelysning

Ett hem ska kännas trivsamt, personligt och avkopplande. Därför är det viktigt att du har bra belysning. Både inne i hemmet men också utanför om du har en trädgård eller uteplats. 

Olika sorters inomhusbelysning

Är du på jakt efter ny belysning till ditt hem finns det många varianter att välja bland. Du kan till exempel välja mellan taklampor och vägglampor. Sedan finns det även fönsterlampor och bordslampor. De kommer alla i olika storlekar och utföranden och därför kan du hitta lampor som passar bra in hemmets alla rum.

Tänk på att välja belysning utefter hur skarpt ljus du vill ha. Det finns till exempel gulare lampor som är något mer dämpade och passar i vardagsrum och sovrum. Sedan finns det lampor med vitt ljus som är skarpare och passar bra i badrum.

Olika sorters utomhusbelysning

Förutom att det finns belysning för inomhusbruk finns det även en hel del utomhusbelysning att välja bland. Det finns till exempel pelare och spotlights som du kan installera i trädgården. På hösten och vintern är det populärt att använda ljusslingor och ljusnät i exempelvis buskar och längs med staketen för att skapa en mysig stämning.