Förvaring av redskapen

Gillar man att hålla på i trädgården så är chansen rätt så stor att man köpt på sig diverse redskap för att sköta om trädgården. Det gäller att man ser till så man har förvaring av redskapen året om.

Så här på vintern så är det en fördel att förvara sina redskap inomhus och tar sig tid att se över dessa redskap. Rengör dessa ordentligt och smörj in rörliga delar med fett eller liknande så de är fräscha till sommaren. Motorredskapen behöver absolut för sig en översyn så att de är väl funktionella tills nästa sommar.

Sommartid så vill man gärna ha närhet till redskapen som används så ordna ett ställe i trädgården där du kan förvara dina redskap och få en bra ordning. Det behöver inte vara något stort garage utan kan räcka med en enkel redskapsbod där du kan hänga in din mest användbara trädgårdsredskap. Ordning och reda gör jobbet i trädgården enklare.

Med en redskapsbod så får du den ordning som du vill ha på dina trädgårdsverktyg. Det är skönt att kunna lägga ifrån sig häcksax och annat när man gjort det man ska för dagen och veta att de hänger där de ska till nästa gång de ska användas. Skulle boden kännas för liten så kan du med enkla medel bygga ut den eller bygga en till i samma stil.