Fixa till utomhus

Vi kliver in i maj månad och det börjar närma sig sommaren och många har kanske redan på att fixa till utomhus. Det kan bli en hektisk period framöver då man vill få till sin trädgård och uteplatser. Se till att planear allt likaväl små som stora projekt utomhus.

Fixa till entré och uppfart

Om det är frågan om lite större projekt så kanske ni redan har planerat och ska påbörja dessa. Om inte så är det hög tid att dra upp riktlinjerna över vad som ska ske på er tomt detta år. Kanske det ska installeras någon snygg utomhusbelysning. Kanske det är er entré som behöver belysas eller uppfarten till ert hus. Oavsett så är det viktigt att man bestämmer sig för någon belysning som man tycker om och som passar in mot resterande hus och trädgård.

Belysning kring uteplatser

Något som är väldigt snyggt, speciellt kvällstid är uteplatser och altaner som har någon form av belysning. Det behöver inte vara speciellt mycket utan lite diskreta spotlights som fällts ner i trallen eller led-slinga som följer räcket runt en uteplats kan ge en fantastisk effekt. En stor fördel är om man monterar in sensorer för den ström som går till sin utomhusbelysning. Då tänds den när det blir nog mörkt för den att tändas och släcks när gryningen kommer och ljuset inte behövs längre. Då slipper man fundera på att tända och släcka.