Få hjälp med bostadsrättsföreningens innergård och trädgård

Om du bor i en bostadsrätt, kanske en lägenhet utan tillgång till egen uteplats. Då är bostadsrättsföreningens innergård extra viktigt. Att ha ett ställe att gå ut på och njuta av naturen.

Har du trevliga grannar så är det en perfekt stund att få en liten pratstund med någon som kanske lever ensam. Vissa innergårdar har en dedikerad grillplats där vilken boende som helst kan grilla en god middag - så länge du städar efter dig. Kanske kan du bjuda in hela bostadsrättsföreningen till ett knytkalas i den gemensamma trädgården, där alla själva tar med vad de vill grilla. Det är ett ypperligt sätt att kunna njuta av nytt sällskap och trädgård - trots att du bor i lägenhet.

Eftersatt innergård och trädgård

Ibland kan bostadsrättsföreningens innergård och trädgård vara lite eftersatt, då det är mycket annat som prioriteras först. Men alla som bor där äger ju en del av bostadsrättsföreningen. Det är därför viktigt att hålla uppe en standard för att behålla värdet. Exempelvis trädgårdar som inte dräneras kan skapa mögel på underdelen av byggnaden. Om det finns stora träd som skymmer utsikt eller solen så kanske det är dags för trädfällning. Det är inte så lätt att göra själva, men det går att få hjälp av Frakka.