Belysning utomhus

Även om sommaren dröjer sig kvar något som det fortfarande är varmt ute så vet vi att hösten kommer så småningom. Det blir allt mörkare ute och snart så får vi tända upp vår belysning utomhus och njuta av den.

Dekoration utomhus

Att använda sig av trädgårdsbelysning av något slag gör att man får längre glädje av sina planteringar. Att lysa upp detaljer i sin trädgård är ett trevligt inslag och när mörkret lägger sig så kan det bli väldigt effektfullt med olika typer av belysning. Tänk dock på säkerheten och montera in en jordfelsbrytare för den ström som dras fram till olika lampor. Ström utomhus är något som kan vara lite trixigt och det bästa är att ta in elektriker som drar fram den ström som behövs för att säkerställa att allt blir gjort enligt alla de regler som är uppsatta.

Tidsstyrd belysning

Ett smart sätt är att sätta tidsstyrning på din utomhusbelysning. Man vill ju inte att det ska lysa dygnet runt. Det finns sensorer som gör att vid skymning så går elektriciteten i gång och de lampor och den belysning man valt ska lysa då tänds upp. Med dagens teknik så kan man koppla in detta mot nätet så du kan styra din belysning utomhus med din smarta telefon eller surfplatta. Kolla upp vad som finns tillgängligt och köp det som passar dig bäst.