Allt för sommarens lek i trädgården

Det är dags för sommarens lek och bus utomhus! Både stora och små vill kunna njuta av trädgården så här års, på sitt eget vis. Se till att du har gott om platser och aktiviteter för både familj och besökare.

Barnens lek

Är du väl utrustad för barnens lek i trädgården? En liten pool och parasoll för svalka är ett måste heta dagar. Men tänk också på ett riktigt bra bord i barnens höjd. Det kommer till användning både vid måltider och pyssel.

Sommarens besökare i trädgården

Har du vattenbad till fåglar och insekter? Det är hög tid att bygga insektshotell om du inte gjort det än. Kolla in här vad du kan behöva komplettera med. Du kan även få bra tips från Naturskyddsföreningen om hur du bäst bejakar binas lek i din trädgård.

Lek i sommar för alla

Sammanfattningsvis är trädgården en plats för alla att njuta och leka. Det är en bra tid att ordna vattenbad och dammar, se över trädgårdsmöbler och var de ska stå och kanske behöver du en hängmatta? Kom ihåg också att gå igenom barnens spadar och hinkar, kanske behöver något bytas ut. Ett flyttbart parasoll eller solsegel är en bra investering.